Kysymyksiä ja vastauksia

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit).

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Yhteisö- tai yritysasiakas voi tilata verkkokaupasta tuotteita laskulla.  Lasku toimitetaan sähköpostitse tai verkkolaskuna. Laskun maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. 

Maksun myöhästyessä verkkokauppa lähettää muistutuslaskun. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko.

Lukuvuoden 2020-2021 lisenssiä pääset käyttämään 1.8.2020 alkaen.

Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään ostetun lisenssin sopimusehtojen mukaisesti, kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina, joita voit itse tulostaa.

Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, joten toivomme myös sinun kunnioittavan niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti lisenssin ostettuasi, mutta et voi jakaa ostamiasi materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle.

Yhteisöille ja yrityksille suunnattu lisenssi on samalla tavoin käytettävissä vain niillä henkilöillä, joille lisenssi on ostettu. Ostohetkellä ostaja on velvollinen ilmoittamaan kenelle lisenssi ostetaan.

Yksityishenkilön hankkimaa lisenssiä ei voi siirtää toiselle henkilölle

Lisenssin sopimuksenmukaisen voimassaoloajan päätyttyä pääsy palveluun loppuu. Lisenssin voi uusia seuraavaksi lukuvuodeksi, jolloin käyttöoikeus materiaaleihin jatkuu taas uuden lukuvuoden alettua. Materiaalit uudistuvat osittain lukuvuosittain.

Esimerkiksi lukuvuoden 2020-2021 lisenssin käyttöoikeus päättyy 6.6.2021.

Toistaiseksi kuukausimaksulla maksaminen ei ole mahdollista, mutta mikäli saamme asiasta useamman pyynnön, lisäämme tämän maksuvaihtoehtoihin. Olethan siis meihin yhteydessä.

Mikäli et löytänyt sinua askarruttavaan kysymykseen vastausta täältä, voit kysyä apua Open Innon asiakaspalvelusta: