Open Inno oy on kahden energisen ja perheellisen naisen yritys. Toinen meistä on luokanopettaja ja toinen erityisopettaja. Kohtasimme vuonna 2010 yhteisen työpaikan merkeissä ja huomasimme vuosien saatossa tekevämme työtä samalla ideologialla.
Meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus alkuluokkatoiminnasta, jossa esikoululaiset ja 1.-2.-luokkalaiset toimivat yhteisessä oppimisympäristössä. Työyhteisömme opetti meidät toiminnalliseen työskentelytapaan ja illat sujuivat askarrellen sekä miettien uusia toimivampia tehtäviä oppilaiden oppimisen tueksi ja innoksi. Vuosien varrella heräsi ajatus materiaalien kokoamisesta kasaan ja näin syntyi Open Inno oy syksyllä 2019.

Tehtäviemme ajatukset ja ideat on kerätty milloin mistäkin, joten emme voi sanoa keksineemme pyörää uudestaan. Käytämme tehtäviemme pohjana monia tuttuja pelejä ja olemme varioineet muiden keksimiä toiminnallisia tehtäviä omiin tarpeisiimme sopiviksi, mutta on joukossa paljon myös omia kehitelmiäkin. Myymässämme aineistossa tehtävät ovat nykyiseen muotoonsa alusta loppuun asti meidän tekemiä ja suunnittelemia.