Älyjumppakortit

Osasto:
21,90 

Älyjumppakortit on korttisarja, joka sisältää 36 erilaista liikekorttia. Korttien liikkeet aktivoivat kehon ja mielen yhteistyöhön. Kortit sopivat taaperoista vanhuksiin vaikeusastetta soveltamalla. Kortissa on aina liikekuva ja ohjeet liikkeen suorittamiseen.

Älyjumppakortteja voi hyödyntää:

-Aamujumppana tai päivän liikkeenä

-Liikuttamiseen tehtävien ja toimintojen lomassa

-Motoristen taitojen harjoittamisessa

-Liikuntatuokiolla

-Taukoliikkeenä

-Taskunopassa

Tuotetiedot:

– 36 kaksipuolista korttia, koko noin 9cm x 12cm

– Kortit toimitetaan 15cm x 20cm puuvillapussissa (GOTS-sertifioitu, orgaaninen puuvilla)

– Korttien materiaali: 300g silk + 1/1 mattalaminointi

– Suunnittelu: Piia Laamanen ja Maarit Pärhä

– Kuvat: Johanna Torila

Kuvaus

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Tilaukset toimitetaan kuljetusyhtiölle pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa kuljetusyhtiön toimitusaikatauluun.

Tuotteen palautus:

Tuotteella on 14 vrk:n palautusoikeus, eikä palautus vaadi erillistä syytä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse info@openinno.fi ja sovi palautuksesta. Vähennämme toimituksesta aiheutuneet toimituskulut 4€ tai 6,90€ asiakkaalle palautettavasta ostosummasta. Asiakas maksaa myös itse tuotteen toimituskulut tuotteen palautuksesta. Asiakas vastaa siitä, että tuote palautetaan alkuperäisessä myyntikunnossa. Tuotteen hinta hyvitetään vasta, kun tuotteen kunto on tarkastettu. Pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta osan, mikäli tuote on vaurioitunut, olennaisesti muuttunut tai vähentynyt.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)