Eläinkortit

Osasto:
21,90 

Eläinkortit on korttisarja, joka sisältää 40 erilaista eläinkorttia käytettäväksi esimerkiksi koulussa ja varhaiskasvatuksessa. Eläinkortit innostavat liikkumaan eläimen tapaan, mutta jättävät myös lapsen omalle oivaltamiselle ja keksimiselle sijaa käyttötapojen suhteen.

Eläinkortteja voit hyödyntää:

– Aamujumppana tai päivän liikkeenä

– Taskunopassa

– Liikuntatunnilla

– Taukoliikkeenä

– Liikuttamiseen tehtävien lomassa

– Suullisessa ilmaisussa

– Nimeämisessä

– Tavuttamisessa

– Mikä eläin minä olen? -arvausleikki esittämällä

Tuotetiedot:

– 40 korttia, koko noin 9cm x 12cm

– Kortit toimitetaan 15cm x 20cm puuvillapussissa (GOTS-sertifioitu, orgaaninen puuvilla)

– Korttien materiaali: 300g silk + 1/1 mattalaminointi

– Suunnittelu: Piia Laamanen ja Maarit Pärhä

– Kuvitus: Paula Rekola

Kuvaus

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä. Tilaukset toimitetaan kuljetusyhtiölle pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa kuljetusyhtiön toimitusaikatauluun.

Tuotteen palautus:Tuotteella on 14 vrk:n palautusoikeus, eikä palautus vaadi erillistä syytä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse info@openinno.fi ja sovi palautuksesta. Vähennämme toimituksesta aiheutuneet toimituskulut 4€ tai 6,90€ asiakkaalle palautettavasta ostosummasta. Asiakas maksaa myös itse tuotteen toimituskulut tuotteen palautuksesta. Asiakas vastaa siitä, että tuote palautetaan alkuperäisessä myyntikunnossa. Tuotteen hinta hyvitetään vasta, kun tuotteen kunto on tarkastettu. Pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta osan, mikäli tuote on vaurioitunut, olennaisesti muuttunut tai vähentynyt.

Reklamaatioasioissa ota aina ensin yhteys info@openinno.fi

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)