Kertolaskupaketti – henkilökohtaiseen käyttöön

15,90 

Kertolaskupaketti sisältää erilaisia toiminnallisia tehtäviä ja pelejä kertolaskujen harjoittelemiseen. Paketista löytyy useita erilaisia tehtäviä kaikkiin kertotauluihin.

Sisältö:
– Kertotauluspinnerit kaikista kertotauluista
– Kerttisrohmut (kertotaulut 2, 3, 4, 5, 10)
– Läpsyt kaikista kertotauluista
– Paripelejä
– Parikerttiksiä
– Yhteenlaskusta kertolaskuksi kuva ja tehtävä
– Kertolaskurata
– Kertaavia kertolaskujumppia
– Beebot -tehtävät 3:n ja 4:n kertotauluihin
– Rakenna kertolasku -rata
– Kertolaskusuunnistus ulos
– Kertolasku kuvaksi
– Kertotaulutehtäviä ulos
– Kaboom -kertolaskupelit kaikista kertotauluista

Kertolaskupaketti sisältää 60 tulostettavaa PDF-tiedostoa.

Kertolaskupaketin sisältö, lukuun ottamatta Kaboom -pelejä, on sama kuin Open Innon suomen kielen ja matematiikan paketissa.

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään ostetun paketin sopimusehtojen mukaisesti, kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina, joita voi itse tulostaa.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.