Luen ja ymmärrän -paketti henkilökohtaiseen käyttöön

25,00 

Luen ja ymmärrän -paketti sisältää toiminnallisia luetun ymmärtämisen tehtäviä. Paketissa on kolmea eri tehtävätyyppiä. Lue ja ymmärrä -tehtävistä löytyy sana-, helpompi virke- ja haastavampi virketaso tavutettuna ja tavuttamattomana. Lue ja ymmärrä PDF-tiedostoja on 20 kappaletta.
Oikein vai väärin -tehtäviä löytyy 6 kappaletta tavutettuna ja tavuttamattomana.
Tarinat -tehtäviä on 10 kappaletta. Ne ovat valmiiksi eriytetty lyhyemmäksi selkotekstiksi ja vaikeammaksi sivun mittaiseksi tarinaksi. Lisäksi tarinoihin on omat eriytetyt tehtävänsä. Selkotekstit ovat sekä tavutettuina että tavuttamattomina.

Luen ja ymmärrän -paketin kaikki tehtävät sisältyvät kokonaan myös Open Innon suomen kielen ja matematiikan pakettiin.

Kuvat ovat piirtäneet Paula Rekola ja Piia Laamanen.

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään ostetun paketin sopimusehtojen mukaisesti, kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina, joita voi itse tulostaa.