Kertolaskupaketti 2 -oppilaitoskäyttöön

32,00 
Kertolaskupaketti 2 sisältää erilaisia toiminnallisia pelejä
kertolaskujen harjoittelemiseen. Paketista löytyy viisi erilaista
pelityyppiä kaikkiin kertotauluihin. Pelit ovat samat kuin
kertotaulunoppien mukana tulevassa materiaalipaketissa. Huomaathan, että
tämä paketti ei sisällä kertotaulunoppia. Pelejä voi pelata pakettiin
sisältyvien kertotauluspinneripohjien avulla.
Pakettiin kuuluu n. 50 itse tulostettavaa pelipohjaa PDF-tiedostoina.

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.