Kertolaskupaketti – oppilaitoskäyttöön

32,00 

Oppilaitospaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Kertolaskupaketti sisältää erilaisia toiminnallisia tehtäviä ja pelejä kertolaskujen harjoittelemiseen. Paketista löytyy useita erilaisia tehtäviä kaikkiin kertotauluihin.

Sisältö:
– Kertotauluspinnerit kaikista kertotauluista
– Kerttisrohmut (kertotaulut 2, 3, 4, 5, 10)
– Läpsyt kaikista kertotauluista
– Paripelejä
– Parikerttiksiä
– Yhteenlaskusta kertolaskuksi kuva ja tehtävä
– Kertolaskurata
– Kertaavia kertolaskujumppia
– Beebot -tehtävät 3:n ja 4:n kertotauluihin
– Rakenna kertolasku -rata
– Kertolaskusuunnistus ulos
– Kertolasku kuvaksi
– Kertotaulutehtäviä ulos
– Kaboom -kertolaskupelit kaikista kertotauluista

Kertolaskupaketti sisältää 60 tulostettavaa PDF-tiedostoa.

Kertolaskupaketin sisältö, lukuun ottamatta Kaboom -pelejä, on sama kuin Open Innon suomen kielen ja matematiikan paketissa.

Kuvaus

Oppilaitospaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.