Lukupaketti – henkilökohtaiseen käyttöön

30,00 

Sähköisessä muodossa toimitettava lukupaketti sisältää itse tulostettavia lukupelejä, kortteja, listoja ja lukuralleja tavu-, sana- sekä virketasolle. Eniten materiaalia löytyy tavu- ja sanatasolle. Virketason materiaali on yksittäisten virkkeiden muodossa ja se sopii tason aloitteleville lukijoille.

Lukupaketti sopii mainiosti eriyttämiseen. Sana- ja virketason tehtävät ovat tavutettuina sekä tavuttamattomina. Lukupaketissa on tulostettavia PDF-tiedostoja 80 kpl: tavutaso 35 kpl, sanataso 39 kpl, virketaso 6 kpl.

Lukupaketin kaikki tehtävät sisältyvät kokonaan myös Open Innon suomen kielen ja matematiikan pakettiin. Materiaaleissa olevat kuvat ovat piirtäneet Paula Rekola ja Piia Laamanen.

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään ostetun paketin sopimusehtojen mukaisesti, kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina, joita voi itse tulostaa.