Open Innon enkkupaketti – Koulut 1-5 käyttäjää

170,00 

Open Innon enkkupaketti sisältää toiminnallisia sekä monistettavia sanastotehtäviä ja pelejä englannin opetukseen. Paketti sisältää noin 150 pdf-tiedostoa.

Materiaalin sisältö sopii englannin ensimmäisiin opiskeluvuosiin, mutta myös isommille oppilaille perussanaston vahvistamiseen. Erityisopetukseen materiaali sopii hyvin monelle eri ikäryhmälle.

Sanasto- ja kynätehtävissä on usein kaksi eri versiota, joten eriyttäminen on helppoa. Kirjoittamista voi kokeilla vahvistamalla, mallin avulla tai ilmankin. Sanastosivu toimii muistin tukena ja mallina monissa tehtävissä. Sanoja on aihepiiriä kohti 8-12 kappaletta.

Paketti sisältää muun muassa seuraavia tehtävätyyppejä, ja tehtävätyypit vaihtelevat aihepiireittäin:

– sanastokortit tai sanastosivu kaikkiin aihepiireihin

– monistettavan sanastotehtävän jokaiseen aihepiiriin

– Match and colour -tehtäviä

– Write and colour -tehtäviä

– Nuolipelejä sanastoihin

– Try to write -nuolipelejä

– juoksusaneluja

– Run, find and colour -sanastotehtäviä

– Word hunt -sanajahteja

– Sanastonoppiksia liikkeellä

– Throw and say -noppiksia

– Listen and colour -tehtäviä

– Paripelejä sanastoharjoituksiin

– kuvakortteja, joita voi hyödyntää sanastoläpsyssä, muistipelissä, Aliaksessa, pantomiimissä tai Myrkkysieni-pelissä.

– Beebot-tehtävät kehonosiin, viikonpäiviin ja kuukausiin

– Numerotaulut englanniksi

– Viikonpäivä- ja kuukausilaput englanniksi

– Vuodenaikakortit englanniksi

– Tervehdykset seinälle tai ovenpieleen englanniksi

– Into-sammakon liikekortit englanniksi

Enkkupaketin aihealueet ovat: Adjectives, Animals, Body parts, Christmas, Clothes, Colours, Days, seasons and time, Easter, Family, Farm animals, Food, Fruits & vegetables, Hobbies, Home, Motion cards, Numbers, School, Sports, Tervehdykset, Toys, Valentine’s day, Vehicles, Verbs ja Wild animals.

Kuvaus

Kaikissa paketin tehtävissä käytetään Alku-fonttia ja kuvat ovat omien kuvittajiemme Paula Rekolan ja Piia Laamasen tuottamia. Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.