Open Innon esikoulupaketti – 1-10 käyttäjälle

330,00 

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on aina yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Open Innon esikoulupaketti sisältää yli 200 PDF-tiedostoa toiminnallisia tehtäviä suomen kieleen ja matematiikkaan.  Paketti sisältää vain esikouluikäisille suunnattuja tehtäviä, mutta monet tehtävistä soveltuvat myös viskarikäyttöön.

Kaikissa paketin tehtävissä käytetään Alku-fonttia ja kuvat ovat omien kuvittajiemme Paula Rekolan ja Piia Laamasen tuottamia.

Huomioithan, ettei pakettiin tule materiaalilisäyksiä, vaan se on täysin valmis kokonaisuus.

 

Paketti sisältää muuan muassa seuraavia tehtävätyyppejä:

-kirjainkuvakortit (pelkällä kuvalla ja tekstillä)

-kirjain-, numero-, ja tavukortit

-kirjain- ja numerotaulut

-kirjain- ja numeroharjoittelut

-kirjain- ja numerosivut

-bingot, noppapelit ja erilaiset toiminnalliset radat

-nuolipelit ja paripelit

-läpsyt

-tyhjät, muokattavat pelipohjat

          -Tunnetontut -materiaali

Kuvaus

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.


Esimerkkejä tehtävätyypeistä näet täältä verkkosivuiltamme sekä Facebookin Open Innon materiaalit -ryhmästä tai Instagram sivuiltamme.