Open Innon esikoulupaketti – 1-10 käyttäjälle

330,00 

Open Innon eskaripaketti on kokonaisuudessaan käytössänne viimeistään 1.8.2021. Lisäämme palveluumme jo kuitenkin kevään aikana jatkuvasti tehtäviä, joten saat siis välittömästi oston jälkeen paketin osittain käyttöösi. Tällä hetkellä pakettiin on lisätty käytettäväksi jo yli 100 tiedostoa!

Tämä paketti sisältää lukuisia toiminnallisia tehtäviä suomen kieleen ja matematiikkaan. Tarkka sivumäärä tarkentuu myöhemmin, mutta paketissa tulee olemaan vähintään 150 sivua erilaisia tehtäviä. Paketti sisältää vain esikouluikäisille suunnattuja tehtäviä, mutta monet tehtävistä soveltuvat myös viskarikäyttöön.

Kaikissa paketin tehtävissä käytetään Alku-fonttia ja kuvat ovat omien kuvittajiemme Paula Rekolan ja Piia Laamasen tuottamia.

 

Paketti sisältää muuan muassa seuraavia tehtävätyyppejä:

-kirjainkuvakortit (pelkällä kuvalla ja tekstillä)

-kirjain-, numero-, ja tavukortit

-kirjain- ja numerotaulut

-kirjain- ja numeroharjoittelut

-kirjain- ja numerosivut

-bingot, noppapelit ja erilaiset toiminnalliset radat

-nuolipelit ja paripelit

-läpsyt

-tyhjät, muokattavat pelipohjat

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.


Esimerkkejä tehtävätyypeistä näet täältä verkkosivuiltamme sekä Facebookin Open Innon materiaalit -ryhmästä tai Instagram sivuiltamme.