Open Innon esikoulupaketti – henkilökohtainen

90,00 

Open Innon esikoulupaketti sisältää yli 200 PDF-tiedostoa toiminnallisia tehtäviä suomen kieleen ja matematiikkaan.  Paketti sisältää vain esikouluikäisille suunnattuja tehtäviä, mutta monet tehtävistä soveltuvat myös viskarikäyttöön.

Kaikissa paketin tehtävissä käytetään Alku-fonttia ja kuvat ovat omien kuvittajiemme Paula Rekolan ja Piia Laamasen tuottamia.

Huomioithan, ettei pakettiin tule materiaalilisäyksiä, vaan se on täysin valmis kokonaisuus.

Paketti sisältää muuan muassa seuraavia tehtävätyyppejä:

-kirjainkuvakortit (pelkällä kuvalla ja tekstillä)

-kirjain-, numero-, ja tavukortit

-kirjain- ja numerotaulut

-kirjain- ja numeroharjoittelut

-kirjain- ja numerosivut

-bingot, noppapelit ja erilaiset toiminnalliset radat

-nuolipelit ja paripelit

-läpsyt

-tyhjät, muokattavat pelipohjat

          -Tunnetontut -materiaali

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.


Esimerkkejä tehtävätyypeistä näet täältä verkkosivuiltamme sekä Facebookin Open Innon materiaalit -ryhmästä tai Instagram sivuiltamme.