Kuvakorttipaketti – Henkilökohtaiseen käyttöön

25,00 

Kuvakorttipaketti sisältää:
Kirjaimiin A, D, E, H, I, J ,K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V : 12 kappaletta kyseisellä kirjaimella alkavaa kuvakorttia. Kirjaimiin B,C, F, G, Y: 6 kappaletta kyseisellä kirjaimella alkavaa kuvakorttia.
Lisäksi muutamia Ä ja Ö -kirjaimilla alkavia kuvakortteja sekä 12 kappaletta vierasperäisiä kirjaimia sisältäviä kuvakortteja.

Paketissa saat samat kuvakortit seuraavilla vaihtoehdoilla:

-kuvakortit ilman tekstiä
-kuvakortit suurakkosilla tavutettuna
-kuvakortit suuraakkosilla tavuttamattomana

-kuvakortit pienaakkosilla tavutettuna
-kuvakortit pienaakkosilla tavuttamattomana
-kuvakortit kirjoitusavulla

Yhdessä vaihtoehdossa on kuvakortteja 252 kappaletta. Lisäksi paketissa on sanakortit kuviin neljällä eri vaihtoehdolla. Yhden kuvakortit koko on n. 6 cm x 6 cm.
Kuvat ovat piirtäneet Paula Rekola ja Piia Laamanen.

Kuvakortit sisältyvät kokonaan myös Open Innon suomen kielen ja matematiikan pakettiin sekä osittain Open Innon esikoulupakettiin.

Vinkkejä kuvakorttien käyttöön:
– nimetään sanoja
– sanaselityskortteina perinteisesti tai arvaaja voi myös kirjoittaa sanat
– pantomiimi-leikissä
– muistipelinä
– Kim-leikissä
– tavutetaan sanat eri tavoin: esimerkiksi taputtamalla, hyppimällä, kinkkaamalla, rummuttamalla tai muita soittimia soittamalla
– juoksusanelussa etsitään kuva ja kirjoitetaan sitä vastaava sana, alku- tai lopputavu tai keksitään sanasta virke
– nostamalla sanoja virkkeeseen tai tarinaan
– alku- ja loppuäänteiden tunnistaminen:
Yhdistä eri kirjainten kuvakortteja ja sekoita kortit. Jaetaan kuvat alku- ja loppukirjainten tai alku- ja loppuäänteiden mukaisesti oikeisiin ryhmiin. Liikettä saa lisää levittelemällä kortit käytävään seinille, josta etsitään kortit ja tuodaan yksi kerrallaan oikeisiin ryhmiin.
-Mikä minä olen? -arvausleikki: yksi selvittää muiden tietämän kuvan kyllä ja ei -kysymyksillä
-luokittelussa

Kuvaus

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi

jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään ostetun paketin sopimusehtojen mukaisesti, kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina, joita voi itse tulostaa.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.