Toiminnallinen puheopetuspaketti – Oppilaitos- ja päiväkotikäyttöön

170,00 

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on aina yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Puheopetuspaketti on koottu ja toteutettu erityisopettajan näkökulmalla ja se sopii käytettäväksi koulun puheopetuksessa ja kotiopetuksessa. Myös puheterapeutit voivat hyödyntää materiaalia. Materiaalissa on erityisesti huomioitu toiminnallisuus ja tehtävien innostavuus. Materiaalista voi halutessaan koota esimerkiksi yksilöllisen puhevihkon. Materiaalissa on käytetty Alku-fonttia.

Puheopetuspaketti sisältää muun muassa:

– yli 200 sivua materiaalia

– valokuvat kielijumppaliikkeistä

– d-, r- ja s-äänteiden monipuolisia harjoituksia

– tyhjiä pelipohjia

– omien kuvittajien piirtämät kuvat

Kuvaus

Puheopetuspaketti myydään omana kokonaisuutenaan, eikä se sisälly muihin paketteihimme.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.