Tunnetontut Henkilökohtaiseen käyttöön

10,00 

– 13 värillistä tunnetonttukorttia lyhyellä tunnemääritelmällä ja muutamilla toiminnallisilla tehtävillä

– 13 värillistä tunnetonttukorttia otsikolla

– 13 mustavalkoista tunnetonttukorttia otsikolla esimerkiksi värityskuviksi

– Värilliset ja mustavalkoiset muistipelikortit

– Kaksi luovan tuottamisen kuvaa (eläinten talvi ja tonttula) värillisenä ja mustavalkoisena

– Sivullinen lisävinkkejä tunnetonttujen käyttöön

Kuvaus

Tunnetontut sopivat käytettäväksi esimerkiksi joulukalenterimaisesti aamu- ja päivätuokioissa, pistetyöskentelyssä tai omana kokonaisuutenaan. Tunteina ovat viha, ilo, riemu, ylpeys, suru, tyytyväisyys, pettymys, pelko, jännitys, kateus, onni, ikävä ja rakkaus. Tontut ja luovan tuottamisen kuvat ovat oman kuvittajan käsialaa ja tekstissä käytössä Alku-fontti. Tunnetontut ja toiminnalliset tehtävät saat kätevästi samalle kortille kaksipuoleisella tulostuksella.

Kaikissa paketin tehtävissä käytetään Alku-fonttia ja kuvat ovat omien kuvittajiemme Paula Rekolan ja Piia Laamasen tuottamia. Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.