Toiminnallinen puheopetuspaketti

90,00 

Puheopetuspaketti on koottu ja toteutettu erityisopettajan näkökulmalla ja se sopii käytettäväksi koulun puheopetuksessa ja kotiopetuksessa. Myös puheterapeutit voivat hyödyntää materiaalia. Materiaalissa on erityisesti huomioitu toiminnallisuus ja tehtävien innostavuus. Materiaalista voi halutessaan koota esimerkiksi yksilöllisen puhevihkon. Materiaalissa on käytetty Alku-fonttia.

Puheopetuspaketti sisältää muun muassa:

– yli 150 sivua materiaalia

– valokuvat kielijumppaliikkeistä

– d-, r- ja s-äänteiden monipuolisia harjoituksia

– tyhjiä pelipohjia

– omien kuvittajien piirtämät kuvat

 

Useamman käyttäjän yhteishinta 170€. Katso tilausohjeet alta.

Kuvaus

Tämä sähköinen materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Puheopetuspaketti myydään omana kokonaisuutenaan, eikä se sisälly muihin paketteihimme. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi.

Monen käyttäjän lisenssi (esimerkiksi kaikki koulun erityisopettajat) hintaan 170€. Osto onnistuu valitsemalla maksutavaksi laskun ja kirjoittamalla lisätietoihin “monen käyttäjän lisenssi” sekä kaikkien käyttäjien sähköpostiosoitteet.

Materiaalit toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään ostetun paketin sopimusehtojen mukaisesti, kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluun. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina, joita voi itse tulostaa.