Luen ja ymmärrän -paketti oppilaitoskäyttöön

49,00 

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Luen ja ymmärrän -paketti sisältää toiminnallisia luetun ymmärtämisen tehtäviä. Paketissa on kolmea eri tehtävätyyppiä. Lue ja ymmärrä -tehtävistä löytyy sana-, helpompi virke- ja haastavampi virketaso tavutettuna ja tavuttamattomana. Lue ja ymmärrä PDF-tiedostoja on 20 kappaletta.
Oikein vai väärin -tehtäviä löytyy 6 kappaletta tavutettuna ja tavuttamattomana.
Tarinat -tehtäviä on 10 kappaletta. Ne ovat valmiiksi eriytetty lyhyemmäksi selkotekstiksi ja vaikeammaksi sivun mittaiseksi tarinaksi. Lisäksi tarinoihin on omat eriytetyt tehtävänsä. Selkotekstit ovat sekä tavutettuina että tavuttamattomina.

Luen ja ymmärrän -paketin kaikki tehtävät sisältyvät kokonaan myös Open Innon suomen kielen ja matematiikan pakettiin.

Kuvat ovat piirtäneet Paula Rekola ja Piia Laamanen. Tarinoiden kirjoittaja on Marjo Liikonen.

Kuvaus

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.