Open Innon suomen kieli ja matematiikka – Koulut 1-10 käyttäjää

590,00 

Open Innon suomen kielen ja matematiikan paketti sisältää 800 PDF-tiedostoa toiminnallisia tehtäviä suomen kieleen ja matematiikkaan.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Materiaalin sisältö on opetussuunnitelman sisältöjen mukaisesti suunniteltu nimenomaan esi- ja alkuopetuksen oppilaille, mutta materiaali sopii myös isommille oppilaille perustaitojen vahvistamiseen. Erityisopetukseen materiaali sopii hyvin monelle eri ikäryhmälle.

Huomioithan, ettei pakettiin tule materiaalilisäyksiä, vaan se on täysin valmis kokonaisuus. Esikoulupaketti sisältyy kokonaisuudessaan suomen kielen ja matematiikan pakettiin.

Paketti sisältää muuan muassa seuraavia tehtävätyyppejä:

– kirjainkuvakortit (pelkällä kuvalla, kirjoitusavulla sekä tekstillä)

-kirjain-, numero-, ja tavukortit

-kirjain- ja numerotaulut

-kirjain- ja numeroharjoittelut

-kirjain- ja numerosivut

-lukupelit neljällä eri tasolla (tavu, vaikeampi tavu, sana ja virke), kahdella eri kirjainjärjestyksellä

-tavu- ja sanarallit lukemisen sujuvuuden harjoitteluun

-bingot, noppapelit ja erilaiset toiminnalliset radat

-tavu-, sana- ja virkenoppikset

-nuolipelit ja paripelit

-läpsyt

-laskumetsästykset ja -suunnistukset

-rakenna luku -tehtävät, kolmessa eri tasossa

-lue ja ymmärrä -tehtävät sana- ja virketasolla

-lue ja ymmärrä -tekstit (10 yhden sivun tarinaa tehtävineen)

-noppatarinat

-juoksusanelut

-lasku- ja kirjoitusjumpat

-tyhjät, muokattavat pelipohjat

          -Tunnetontut -materiaali

Kuvaus

Kaikissa paketin tehtävissä käytetään Alku-fonttia ja kuvat ovat omien kuvittajiemme Paula Rekolan ja Piia Laamasen tuottamia. Lue ja ymmärrä -tarinoiden kirjoittaja on Marjo Liikonen.

 

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista. Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.

Esimerkkejä tehtävätyypeistä näet täältä verkkosivuiltamme sekä Facebookin Open Innon materiaalit -ryhmästä tai Instagram sivuiltamme.