Lukupaketti – oppilaitoskäyttöön

58,00 

Oppilaitospaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä esimerkiksi eri kouluista.

Sähköisessä muodossa toimitettava lukupaketti sisältää itse tulostettavia lukupelejä, kortteja, listoja ja lukuralleja tavu-, sana- sekä virketasolle. Eniten materiaalia löytyy tavu- ja sanatasolle. Virketason materiaali on yksittäisten virkkeiden muodossa ja se sopii tason aloitteleville lukijoille.

Lukupaketti sopii mainiosti eriyttämiseen. Sana- ja virketason tehtävät ovat tavutettuina sekä tavuttamattomina. Lukupaketissa on tulostettavia PDF-tiedostoja 80 kpl: tavutaso 35 kpl, sanataso 39 kpl, virketaso 6 kpl.

Lukupaketin kaikki tehtävät sisältyvät kokonaan myös Open Innon suomen kielen ja matematiikan pakettiin. Materiaaleissa olevat kuvat ovat piirtäneet Paula Rekola ja Piia Laamanen.

Kuvaus

Oppilaitos- ja päiväkotipaketti on yksikkökohtainen, eikä käyttäjiä voi lisätä eri kouluista.

Tämä sähköisessä muodossa oleva materiaalipaketti on käytössäsi rajattoman ajan ostosi jälkeen. Voit siis tulostaa ja kopioida paketin materiaaleja rajattomasti sen ostettuasi. Materiaalit toimitetaan sähköpostitse toimitettavan kirjautumistunnuksen kautta, kun maksun suoritus näkyy verkkokaupan tilillä. Tuotteita pääsee käyttämään kirjautumalla omilla tunnuksilla palveluumme. Ohjeet palveluun kirjautumiseen tulevat tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa materiaali on PDF-tiedostoina.

Oppilaitos- ja päiväkotipaketeissa tilaaja toimii ostetun paketin hallinnoijana tilauksen jälkeen. Hallinnoija lisää itse jäsenet paketin käyttäjiksi ostetun paketin ehtojen mukaisesti. Tilauksen valmistuttua, tilaajalle lähetetään tarkemmat ohjeet sähköpostiin. Löydät ohjeet myös ”Vastauksia ja kysymyksiä” -sivulta.

Huomioithan, että käyttöoikeus pakettiin on aina henkilökohtainen, etkä voi jakaa materiaaleja esimerkiksi naapuriluokan opettajalle. Tekijänoikeudet koskevat materiaaliamme, muistathan kunnioittaa niitä. Voit tulostaa ja kopioida materiaaleja rajattomasti paketin ostettuasi ja käyttää niitä omien oppilaidesi kanssa.